مهندسی پی از مهم ترین درس های رشته مهندسی عمرانه که متاسفانه دانشجویانی که از این رشته فارغ التحصیل میشن در طراحی پی کمی ضعیف هستن .
در این درس به مباحث زیر پرداخته میشه:
1 – روشهای شناسایی خاک ، گمانه زنی و نمونه برداری ، آزمایش های صحرائی ، نحوه تعیین پارامترهای موثر در طراحی پی.
2 – شناسائی انواع پی های سطحی – ظرفیت باربری پی های سطحی : تحت اثر بارهای محوری ، با خروج از مرکز و بارهای مایل، پی سطحی واقع بر سطح شیب دار خاک های لایه لایه ، محاسبه وکنترل نشست پی های سطحی ، بررسی پی روی خاکهای مسئله آفرین (متورم شونده ، گچی و . . . ) ، کنترل آب زیر زمینی در اجرا و گود برداری.
3 – محاسبه انواع پی های سطحی (شامل پی های منفرد ، کلافدار ، نواری و گسترده ، روش پی صلب و پی روی تکیه گاه ارتجاعی).
4 – شناسایی انواع دیوارها و ا بنیه نگهبان ، محاسبه فشار جانبی خاک ، فشار استاتیکی و هیدرودینامیکی آب ، روش طرح انواع دیوارهای حائل صلب.
5 – شناسائی انواع پی های عمیق ، ظرفیت باربری پی های عمیق با روشهای استاتیکی ، دینامیکی و آزمایش های صحرائی.
6- عمش محاسبه گروه (ظرفیت گروه و توزیع بار ) ، طرح صفحه بتنی (پی اتصالی ) مستقر بر شمع ها.
در این پست براتون بک جزوه کامل درس اصول مهندسی پی از مهندس محسن دریس زاده عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در دو قسمت (دو قسمت تبدبل به یک پی دی اف شده ) در 162 صفحه به همراه یک حل تمرین بسیار کامل و عالی از دکتر حشمتی از دانشگاه علم و صنعت در 180 صفحه براتون گذاشتم
امیدوارم مورد استفاده باشه.
لینک دانلود:
دانلود جزوه مهندسی پی مهندس ادریس زاده
دانلود نمونه سوال مهندسی پی دکتر حشمتی
پسورد:www.civil-booklet.blogsky.com
منبع:
deriszadeh.com
icivil.ir
نطر یادتون نره لطفا
برای حصول اطمینان از مرغوبیت جوش و مطابقت آن با نیازمندیهای طرح باید کلیه عوامل موثر در جوشکاری در مراحل مختلف اجرا مورد بررسی قرار گیرد.
تاریخچه ساخت و کاربرد بتن سبک
این
سبکدانه مصنوعی در هنگام جنگ جهانی اول به دلیل محدودیت دسترسی به ورق
فولادی برای ساخت کشتی بکار رفت. کشتی Atlantus به وزن 3000 تن که با بتن
سبک هایدیتی ساخته شد، در اواخر سال 1918 به آب افتاد. در سال 1919 کشتی
Selma به وزن 7500 تن و طول 132 متر با همین نوع بتن ساخته و به آب انداخته
شد. تا آخر جنگ جهانی اول و سپس تا سال 1922 کشتی ها و مخازن شناور متعددی
ساخته شد که یکی از آن ها Peralta تا سال های اخیر شناور بود.
انواع کاربرد و روش های ساخت در ادامه مطلب ....
دانشجویان عمران پس گذراندن سال دوم دانشچویی خود به مدت ده هفته درس کار آموزی رو میگذرونند. در کارآموزی دانشجو با توجه به رشته ای که علاقه داره یک شرکت دارای پروانه مهندسی و دفتر کار در زمینه رشته مورد علاقه خودش به استاد خودش معرفی می کنه و در صورت تایید استاد به مدت 10 هفته در یکی از پروژه های او شرکت به کار آموزی می پردازه (کار یاد میگیره) و گزارش کارهایی رو که دز اون پروژه انجام دادند رو می نویسه و به استاد تحویل میده.
در این پست براتون یک گزارشکار کار آموزی در فالب pdf مربوط به پروژه یک ساختمان فلزیه و گرد آورنده اون هادی یاوری از دانشجویان دانشگاه بیرجنده و تاریخ گردآوری این گزارشکار کار آموزی سال هشتادو پنجه .
امیدوارم مورد استفاده باشه.
لینک دانلود:
دانلود گزارشکار کارآموزی در قالب pdf
پسورد:www.civil-booklet.blogsky.com
منبع:ircivil.ir
سیستم حرارتی گرمایش از کف که انتقال حرارت به صورت تشعشعی (تابشی) سهم زیادی در فرآیند گرمایشی آن دارد، درمقایسه با سایر سیستمهای حرارتی نه تنها در صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی بلکه در مقوله رفاه و آسایش ساکنان ساختمان ها دارای نقاط قوت بسیاری می باشد. در سالهای اخیر، سیستم گرمایشی از کف در کشورهای اروپائی و آمریکا بسیار متداول شده است و دلیل این گسترش روزافزون بهینه بودن مصرف انرژی، توزیع یکسان گرما در تمامی سطح و فضا و دوری از مشکلات موجود در سایر روش ها ، به عنوان مثال سیاه شدن دیوارها، گرفتگی و پوسیدگی لوله ها و… می باشد. استفاده از روش گرمایش از کف جهت گرمایش محل سکونت از دیرباز به طرق مختلف انجام می گرفته است.
بقیه دز ادامه مطلب ...
ادامه مطلب ...